Ingaven voor 'Carina Ruijsch'

Laatste nieuws

NemaDecide Geo gelanceerd

Op vrijdag 9 oktober 2015 is NemaDecide Geo gelanceerd. De lancering werd bijgewoond door een groot aantal geïnteresseerden.

Uit verschillende invalshoeken werd het grote belang van deze ontwikkeling belicht. Binnenkort is het voor telers mogelijk online te bekijken wat hij de eerstvolgende teelt moet doen om een aardappelmoeheids (AM) besmetting terug te dringen.

Lees meer

Ongelukken door keuze verkeerde groenbemester

Regelmatig duiken er onterechte claims op met betrekking tot resistenties van groenbemesters tegen diverse schadelijke aaltjes. Helaas gebeuren daardoor ook ongelukken, waardoor de besmetting van bepaalde schadelijke aaltjes sterk is toegenomen na de teelt van een ongeschikte groenbemester.

Lees meer

Update AM regelgeving

De pagina over de AM regelgeving op deze website wordt veel bezocht. U vindt hier de uitleg over de regelgeving zelf en links naar allerhande belangrijke informatie en formulieren. De informatie is weer helemaal bijgewerkt naar de laatste stand van zaken.

Lees meer

Aaltjescursus 2015 afgerond

NemaDecide heeft in 2015 weer de gehele cyclus van aaltjescursussen georganiseerd. Ook dit jaar was er weer voldoende belangstelling voor de cursus en ook dit jaar was de beoordeling weer zeer positief.

Lees meer

Opleidingscertificaten aaltjescursus

De aaltjescursussen van opleidingsseizoen 2014-2015 zijn afgerond. De kennis die in deze cursus is behandeld, is wetenschappelijk onderbouwde kennis.

Lees meer

Pagina 1 van 2Eerst   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste