De kenmerken

NemaDecide Geo is een uniek adviessysteem voor de aanpak van nematoden. 
Het is het resultaat van een bundeling van kennis en ervaring van praktijk en wetenschap en ondersteunt teler online en plaatsspecifiek bij het vrijhouden, vrijmaken of beheersen van schadelijke aaltjes op percelen. 
 

NemaDecide Geo is NemaDecide met een geografische interface
In de bemonsteringsuitslag krijgt de besmetting geografische coördinaten mee, zodat de teler exact weet in welke stroken de besmetting ligt. Het effect van een gekozen maatregel op de AM besmetting ziet hij direct terug op de kaart van het perceel. Omdat hij precies weet waar de besmetting ligt, kan hij maatregelen plaatsspecifiek uitvoeren met GPS apparatuur.
 

NemaDecide Geo is online beschikbaar voor een plaatsspecifiek AM beheersingsadvies
In een volgende versie is het ook mogelijk een beheersingsadvies te maken voor het wortellesieaaltje Pratylenchus penetrans, het wortelknobbelaaltje Meloidogyne chitwoodi  en voor mengbesmettingen van al deze aaltjes.
 

NemaDecide Geo Granulaat app.
Kiest de teler voor toepassing van granulaat dan kan hij met een granulaat taakapp, een granulaat taakkaart maken voor plaatsspecifieke toepassing van granulaat.
 

NemaDecide voor adviseurs blijft bestaan. In deze versie kan de adviseur op snelle en eenvoudige wijze een adviesrapport maken met tabellen en grafieken waar de teler direct mee aan de slag kan. Ook deze versie wordt op termijn voorzien van een geografische interface.