Laatste nieuws

Ongelukken door keuze verkeerde groenbemester

Regelmatig duiken er onterechte claims op met betrekking tot resistenties van groenbemesters tegen diverse schadelijke aaltjes. Helaas gebeuren daardoor ook ongelukken, waardoor de besmetting van bepaalde schadelijke aaltjes sterk is toegenomen na de teelt van een ongeschikte groenbemester.

Lees meer

Update AM regelgeving

De pagina over de AM regelgeving op deze website wordt veel bezocht. U vindt hier de uitleg over de regelgeving zelf en links naar allerhande belangrijke informatie en formulieren. De informatie is weer helemaal bijgewerkt naar de laatste stand van zaken.

Lees meer

Aaltjescursus 2015 afgerond

NemaDecide heeft in 2015 weer de gehele cyclus van aaltjescursussen georganiseerd. Ook dit jaar was er weer voldoende belangstelling voor de cursus en ook dit jaar was de beoordeling weer zeer positief.

Lees meer

Opleidingscertificaten aaltjescursus

De aaltjescursussen van opleidingsseizoen 2014-2015 zijn afgerond. De kennis die in deze cursus is behandeld, is wetenschappelijk onderbouwde kennis.

Lees meer

Nieuw inzicht in werking granulaat

Het effect van toevoeging granulaat op de opsporingskans van een AM besmetting blijkt veel groter dan tot nu toe werd gedacht. Dit nieuwe inzicht is opgenomen in de modellen op basis waarvan NemaDecide populatieontwikkeling en opsporingskans berekent.

Lees meer

Pagina 2 van 2Eerst   Vorige   1  [2]  Volgende   Laatste