Download demonstratieversie NemaDecide Plus

Wilt u NemaDecide uitproberen? U kunt een demonstratieversie van het programma downloaden. De handleiding vindt u onder Gebruikersondersteuning op deze website. De demonstratieversie heeft dezelfde mogelijkheden als het officiële programma. U kunt de demonstratieversie zonder licentie twee weken gebruiken. Daarna kunt u een licentie aanschaffen voor het programma. Licentiehouders van NemaDecide 1 of NemaDecide 1.5 kunnen gratis een update krijgen naar NemaDecide AM. Nieuwe gebruikers kunnen een licentie aanschaffen voor AM advisering of voor de uitgebreidere versie, NemaDecide Plus. NemaDecide Plus is ook geschikt voor AM advisering. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op via info@NemaDecide.com.

Klik hier (setup.exe) voor het downloaden van een testversie van NemaDecide.

Wilt u de geo versie van NemaDecide proberen? Maak dan een account aan op Akkerweb.nl en download de gratis versie NemaDecide geo. Ook de plus versie van NemaDecide geo, waarin ook Meloidogyne en Pratylenchus zijn opgenomen, kunt u zelf in de app store van Akkerweb downloaden.

In de flyer staat een overzicht van de mogelijkheden en tarieven van de verschillende versies van NemaDecide en NemaDecide geo.